Algemene voorwaarden


1. BESTELLEN
Bestellingen kunnen geplaatst worden via deze site, mail of telefoon. Mochten meerdere klanten op dezelfde dag dezelfde bestelling uitvoeren dan zullen de goederen (op basis van onvoldoende voorraad) worden uitgeleverd op grond van eerst bestellende klant. Kinderkleding Enzo behoud zich het recht voor bestellingen te annuleren op grond van onvoldoende voorraad.

2. WIJZE VAN BESTELLEN
Bestellingen kunt u plaatsen middels ons bestelformulier. Als uw bestelling is afgerond ontvangt u per e-mail de bevestiging en factuur van ons. Als uw betaling bij ons binnen is dan zullen wij de goederen binnen drie werkdagen aan u uitleveren.Wij laten dit via mail aan U weten.

3. BETALEN
Betaling van goederen geschied vooraf. Kinderkleding Enzo hanteert een betalingstermijn van 5 dagen.
Staat het binnen 5 dagen niet op de rekening dan zal er een mailtje gestuurd worden, word daar niet op gereageerd dan gaat het betreffende artikel terug de verkoop in.

4. LEVERING
Goederen zullen worden uitgeleverd binnen drie werkdagen en uitsluitend na ontvangst van betaling. De goederen worden geleverd op vooraf ingevoerd adres door de klant en verzorgd door Post NL. Kinderkleding Enzo is niet verantwoordelijk voor het zoek raken of beschadigen van goederen.Kinderkleding Enzo zal trachten zich te houden aan de overeengekomen leveringstijden maar vertraging geeft de klant echter niet het recht de bestelling te annuleren of schadevergoeding van Kinderkleding Enzo te eisen.

5. VERZENDKOSTEN
Er wordt gewerkt met Post NL  en de door Post NL vastgestelde tarieven.
0-20 gr. € 0,91
20-50 gr. € 1,82
50-100 gr. € 2,73
100-250 gr. € 3,64
250-2 kg. € 4,55
Pakketpost 0 - 10 kg. € 7,25
De spullen worden netjes en correct verpakt.
Mocht U er een speciale envelop willen zoals luchtbolletjes dan komen er meer kosten bij.

6. RETOURBELEID
Kinderkleding Enzo neemt de kleding retour mits de kaartjes er nog aan zitten en de kleding ongedragen is.
Kinderkleding Enzo geeft geen geld terug ( alleen ruilen voor een andere maat of kledingstuk), de porto kosten worden NIET vergoed.